in

FEBRUAR 2023: IZAŠAO JE NOVI BROJ E-MAGAZINA RYL

IMAM SRCE LAVICE

Osam godina sa vama, osam godina kroz priče koje pričamo zajedno. RYL magazin je priča o nama samima, našim strahovima, nadanjima, ljubavima, samospoznajama, radostima, razvoju. Lifestyle & mindstyle magazin za savremnu ženu i muškaraca 21. veka.

Kada se osvrnem unazad vidim pređeni put koji je naizgled bio lak, a u stvari dokazivali smo se na svakoj stranici, u svakom zarezu, na svakoj fotografiji. Put kojim se ređe ide je onaj naš izbor i zato je razvoj smeo i hrabar. Znate ono, kada se hrabro suočite sa životom, poslom, stvarima koje volite i ne volite. To je RYL. Otkrivao je talente, nove autore, zahvaljujući nama pisale su se knjige, osmišljavali novi poslovi, povezivali ljudi, prelazili kontinenti, započinjali novi životi.

RYL ima to pokretačko srce lavice koje osvažava, osnažuje i osvešćuje.

Kakve priče, kakvi naslovi, kakva znanja. Hej ljudi, hvala vam breskrajno na saradnji i zbijanju RYL redova. Ja sam ponosna na sve koje sam vas upoznala i lično i preko mailova i preko telefona i IG i FB. To je okean umova koji se prepliće  kroz misli, mudrosti koja menja sadašnjost. Budućnost je tu iza ćoška i ima neverovatan šarm.

Mi smo još pre osam godina shvatili da je ONLINE SVET budućnost koju živimo zajedno.

Srećan nam 8. rođendan!

IMAM SRCE LAVICE  i ne okreći se.

Vaša Anima Mundi

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

LJUBAV

IMAM SRCE LAVICE