in

PARTY ZA 100. BROJ RYL MAGAZINA

PIŠE: MIA MEDAKOVIĆ
FOTOGRAFIJE: ANDREJ NIHIL, DUŠKO VUKIĆ I DALIBOR DANILOVIĆ

100 brojeva je iza nas, 1500 autora, 15.000 napisanih strana, neslućeni broj čitalaca, velika zajednica, velikih ljudi. Veliko im srce i još veća duša. Ima li veličanstvenijeg? Možda bi slika bila izlaska sunca i neke lepe sadašnjosti koje prepoznajemo u detalju, nesvakidašnjem opisu, dobroti i lepoti sveta.

Za 100 broj okupili sam 100 autora, pilo se vino 100 žena i vino iz vinarije Mačkov podrum. GRAM je zasladio najsađim ukusima.

Radni sastanak je bio na najlepši mogući način. Sa mnogim autorima uglavnom radimo online ali ovo je bila prilika da se sretnemo uživo.

Dodelili smo i nagrade RYL award 2023.

Nagradu za najčitanije tekstove Anđelki Kolarević, psihijatru i psihoterapeutu koja piše za RYL magzin od prvoga broja. Njeni tekstovi su kolektivno metalno poliranje nacije.

Ona žena zmaj, bez premca Mila Litvinjenko, vlasnica i osnivač Aure, prvog domaćeg brenda u makeup indrustiji.

Nagrada za najbolju, najkreativniju naslovnu stranu pripala je makedonskom fotografu Stefanu Sokolovskom koja je objavljena u 71 broju magazina aprila 2021.

On ostvaren i uspešan, Dragan Sjekloća, bivši urednik Al-Jazeere u Sarajevu i prgramski direktor na televiziji E u Crnoj Gori.

Svet je lep kada sanjamo ali i kada ga živimo na najlepši način. Ljubav, lepota i dobrota iznad svega. Idemo dalje u ispisivanje novih stranica našeg života.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

LEPOTA TALENATA U JEDNOJ ŽENI

PRIMENA PEPTIDA U REGENERATIVNOJ MEDICINI