in

MOĆ

PIŠE: JELENA SIMUNOVIĆ
NASLOVNA FOTOGRAFIJA: PIXABAY.COM

OVAN

Žena Ovan je jaka, tvrdoglava, otvorena, ona je borac i kad joj životne okolnosti donesu velike nedaće, žena Ovan će se boriti i izaći kao po­bednik. Niko tako lako ne može u zodijaku živeti bez muškarca kao žena Ovan, ali ako vas je iza­brala, mora se ponositi vama, vrlo je zahtevna, ali zato uvek daje više. Direktna, otvorena i veliki prijatelj. Za nju, ljubav znači deliti sve. Vedrog je duha i nije osvetoljubiva, može brzo da plane, ali se brzo i smiri. Čuda se dešavaju onima koji u njih veruju, a žena Ovan to zna najbolje.

BIK

Žena Bik ima urođeno poštenje, kao i veliko sa­mopouzdanje, mada se mogu često uočiti oblici unutrašnje mračne prirode. Bik žena ima veza­nost za majku. Vrlo je posesivna, ima smisao za humor, harmoniju i stil. Hedonista je, uživa u do­brom zalogaju i zato vas niko neće bolje doče­kati i ugostiti od žene Bika u zodijaku. Ovu ženu ćete retko kad čuti da se žali, mada je sklona i da izigrava muškarca u telu žene, jer sve što uradi, to ona najbolje radi i zna. Gostoljubiva, požrtvo­van roditelj, moćna žena.

BLIZANCI

Ženu Blizance odlikuje promenljivost, oštar je­zik i sarkazam, i to mogu biti glavna oružja ove dame. Ona može sadržati više ličnosti u sebi, tako da vam često neće biti jasno da li je uop­šte poznajete. Mašta joj nikad neće nedostajati. Ova dama Zodijaka sigurno će vas šarmirati, jer ima veseo, živahan karakter, može sa vama pri­čati na bilo koju temu, od politike, pa do sporta. Njene moći se kriju u zavodljivosti, šarmu, žens­tvenosti, tako da vrlo lako manipuliše muškar­cima. Njena merkurovska pamet ima uvek nove sheme. Žena Blizanac vas može brže zaboraviti od bilo koje druge moćnice zodijaka, jer u njoj boravi ,,nekoliko” žena, to su njene prednosti.

RAK

Žena Rak je dama sa čijim emocijama se ne­mojte igrati. Ona je vrlo osećajna, privržena deci i porodici. Račica nikako ne voli kritike, a narav joj se menja kao godišnja doba. Ona traži stal­ne dokaze ljubavi. Voli da se oseća zaštićenom, ali ako treba, sama će se izboriti za sve što želi. U ljubavi, ona čeka da vi načinite prvi korak, a svoje najdublje emocije čuva za najbliže. Može misliti da joj ne dostaje fizičke lepote i jako je uvredljiva. Račica nije toliko ljubomorna, koliko je posesivna. Vrlo je brižna, a ako nema dece, vrlo rado odgaja i brine se o životinjama.

LAV

Žena Lav najverovatnije da će imati osobine vođe, diktirati stilove oblačenja, običaja i mani­ra. Ova moćna dama ima toliko energije, ljupko­sti, lepote i seksepila, i to za najmanje tri žene. Ako joj poklanjate nešto, zapamtite da to mora biti skupo i lepo upakovano. Ona uvek treba da ima svoju karijeru. Stalno ima potrebu za laska­njima, ona na taj način pokriva svoj strah da nije dovoljno ženstvena. Često umeju da ,,pokvare” decu, kao i da im se dobrim delom mešaju u ži­vot. Lavica je sposobna da bude angažovana na puno mesta, a da joj deca ne trpe.

DEVICA

Ova moćna dama zodijaka je iznad svega per­fekcionista, u svemu traži savršenstvo. Ako ho­ćete da je zavedete, pazite na svaki detalj, od načina udvaranja, do boje čarapa, i šta se sa čim uparuje, njoj ni jedan detalj neće moći da promakne. Surovo je praktična, ali ume da bude i romantična. Ume da kontroliše emocije, veliki je kritičar, istinu ceni iznad svega. Ako i za je­dan znak u zodijaku možemo da kažemo da je pedantna, to je onda Devica. Ona je ,,dosadno” pedantna, često ume preterano da brine za decu i sve svoje bližnje, tako da im na tom polju može doneti neprijatnosti i opterećavati ih. Savet za Device je da ne detaljišu previše.

VAGA

Žene Vage su po nekom nepisanom pravilu lepe, šarmantne i mile. Ispod te fasade, može se kriti vrlo nervozna i neuravnotežena dama, sa čestim pitanjem da li je nešto dobro uradila ili ne. Ipak, sve Vage teže harmoniji. Ona stalno nešto ana­lizira i ide u detalje, to ne bi trebala da radi, jer je upravo to vodi u nervozu, emotivnost, sklonost depresiji. Žena Vaga teži pravoj istini. Ne voli predrasude, nepravedne optužbe i slepa verova­nja. Koža joj je vrlo osetljiva.

ŠKORPIJA

O ovoj moćnoj dami se govori sa strahopošto­vanjem, za to sigurno da ima dosta razloga. Nadmena, samokritična, hladna, intuitivna. Ona će vas, pre svega, privući svojim pogledom, a dokrajčiti osmehom. Ume da bude prava maca, ali samo vi verujte u to, dok vam ne pokaže oso­bine najžešće tigrice. Nema puno sreće u lju­bavi, iako važi za veliku zavodnicu. Ova Plutoni­ca je strastvena, voli snažne muškarce, ali one koji neće ugušiti njenu samostalnost. Voli rizike i opasnosti, ima sklonosti ka mističnim stvari­ma i okultizmu. Može da bude sumnjičava bez razloga. Ova moćna dama će vam tačno reći sa kim da se družite. Novac joj daje moć, koja slabi kad ga nema. Emocije neće otkriti nikome, niti će za ozbiljno uzimati bilo čije mišljenje o njenim emocijama.

STRELAC

Ova moćna dama odavaće vam utisak čudne žene, ponekad zbunjenog pogleda. Ona će vam govoriti istinu, ma koliko to bilo surovo. Sigur­no u sebi ima dozu stalnog dokazivanja i to je može stvarati problem, pogotovu ako je nešto do tančina isplanirala, pa baš i ne ide kako je to predvidela. Njoj jednostavno morate znati kako se obraćate. Zamolite je, jer ona voli da je za­štićena, ali ne i da joj se naređuje. Ona je opti­ mista, neodoljivo šarmantna i u stalnim čudnim okruženjima, situacijama i okolnostima. Ume eksplozivno da reaguje, da bude pomalo netak­tična, ali brzo se smiri i svojim šarmom i inteli­gencijom izgladi sve.

FOTO: PIXABAY.COM

JARAC

Ova moćna dama težiće iznalaženju pravde u svemu. Biće joj važna porodica, ima čeličnu od­lučnost da pronađe pravog čoveka, kojim će se ponositi i koji će biti dobar otac njenoj deci. Ako ne bude imala svoju porodicu, brinuće o svojim roditeljima i taj deo će joj biti vrlo važan. Ona često uživa u žrtvovanju zbog iskrene ljubavi prema svojoj porodici. Ima lepo vaspitanje i do­stojanstveno držanje. Žena Jarac može delovati smireno i emocijalno stabilna, a da to u stvari nije tako. Podložna je promenama raspoloženja. Teško prihvata bilo kakvu šalu, a pogotovo ako je to na njen račun. Tvrdoglavost joj je mana.

VODOLIJA

Ova moćna dama pripada svima, a ipak nikome. Ona je beskrajno šarmantna, duhovita, vedra i krajnje prilagodljiva svim socijalnim sredinama. Uglavnom ima čudan način odevanja, izrazenu intuiciju i dalek pogled u budućnost. Ono što vam žena Vodolija kaže, ostvariće se, možda po­sle odlaganja i nevolja, ali će se ostvariti. Ovo je jedna od onih mističnih žena zodijaka. Kod žena Vodolija, ima dosta razvoda ili promašaja izbora bračnog druga. Ona ima stalnu potrebu da ek­sperimentiše. Talasna dužina Vodolije je jedin­stvena i neobična. Njena karakteristika je da živi u budućnosti.

RIBE

Žena Riba je moćna, intuitivna, osećajna dama, koja će znati i pre no što joj nešto kažete. Ova Neptunovka može se pohvaliti velikom ženstve­nošću. Njen muškarac za kojim čezne mora biti, u pravoj reči, njen potpuni zaštitnik. Ona dugo zadržava mladalački izgled, mogla bi biti veliki metereopata. Ako nju imate za suparnicu, šanse su vam male, ona jednostavno ume da se ,,uvu­če” pod kožu. Mada će često u javnosti govoriti: Kome je potreban muž? Time prikriva svoje stra­hove, to jednostavno nije tačno, jer ovoj dami je potrebno da nekom pripada. Teško se poverava, ali je veliki drug i ume da poštuje prijatelje, iako je puno puta bila razočarana. Svesna je svojih moći i sa tim koketira.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

PASTELNE BOJE U MODNIM TRENDOVIMA

VERA