in

ISTINA PUT DO SLOBODE

 PIŠE: AKI SUNCE

Da li su istina i sloboda bitne stvari u našem životu? Koliko ste iskreni i slobodni?

Moje mišljenje je da jedno bez drugog ne mogu, istina je ono što je suštinski deo našeg bića od rođenja, kao i sloboda. Istinom zasigurno dolazimo do slobode. Istina je naša lična, ona je spoj misli, osećanja i delanja, kad uspemo da napravimo ovakav spoj ne možemo a da ne budemo slobodni, da se osećamo kao novorođenčad u maminom naručju, bezbrižno i bezuslovno voljeno.

Kroz slobodu upoznajemo sebe, kad bismo pogledali malo ka nebu, videli bismo ptice koje lete i koje označavaju kako izgleda biti slobodan, sloboda te dovodi do toga da budeš odgovoran za svako svoje delanje, za sve ono što izgovoriš ili osetiš. Jedino tada možeš da kreiraš i stvaraš svoju oazu mira, svoj život.

Spoljašnji uticaj kao što su drugi ljudi, ili neke date okolnosti, samo prividno mogu da poremete našu slobodu, odnosno onoliko koliko im dozvolimo. Univerzum–Bog, kako god nazivate beskonačnu inteligenciju koja nas vodi, od rođenja pa do danas, pomaže nam da shvatimo kako je život, u stvari, istina i sloboda. Istina ne može da te ugrozi, ona može da te jača kao čoveka, odnosno Dar od Boga planeti Zemlji, sloboda te nosi na krilima Anđela do sreće. Sad sam se dotakla i novog pojma koji je zaista deo istine i slobode.

Pitamo se šta je bitnije – biti u pravu ili biti slobodan?! Odgovor je samo vaš, ali ja ću vam reći, po mom mišljenju, šta vam donosi jedno, a šta drugo. Biti u pravu je biti osuđen na stalno dokazivanje, razočarenje, nerazumevanje i zasigurno nimalo ljubavi prema sebi, tako hranimo ono što, u stvari, nije deo nas. Sreća je ona istinska mudrost u nama, koja nam pomaže da razumemo, prihvatimo, oprostimo i volimo, prvo sebe, a onda sve druge ljude oko nas.

Vi ćete izabrati šta biste voleli da budete, ali put ljubavi je put istine, slobode i sreće. Spomenula sam da nas sloboda nosi na krilima Anđela, to zaista jeste tako, otkrićete to pre ili kasnije. Moja spoznaja o tome je počela 2010. godine, kad sam doživela nebeski pad, tada mi je tata napustio fizički svet i u to vreme mi se ceo svet srušio. Kroz taj pad sam doživela duhovno buđenje i krenula da istražujem život i istinu, slobodu i sreću. U tome su mi pomogli naši divni Anđeli, koji nas svemu tome i uče. Anđeli nisu promenili moj život, oni ga iz dana u dan menjaju.

Anđeli su nebeska bića, bića svetlosti, koje nam je darovao Univerzum–Bog prilikom rođenja, razlika između njih i nas je u tome što mi imamo slobodnu volju, možemo da biramo šta želimo, a oni ne,  oni su tu da nam pokažu kako je biti voljen i šta znači voleti.

Kad bi vam neko dao da birate šta vam je važnije u životu, da volite ili da budete voljeni, šta biste birali?

Ja ne bih birala, jer to se ne bira, to je u vama, odnosno u nama. Napraviću jedno poređenje – to bi bilo isto kao da vam neko kaže koja ruka ti je bitnija, leva ili desna. Naravno da ni ruke nisu iste, tako i intenzitet ljubavi, istine i slobode nije isti, ali zato težimo da spoznamo sebe, kako bi nas spoznali i drugi. Moj moto je: „Kad pronađemo sebe, naći će nas i drugi.“ ili „Kako zračiš, tako i privlačiš.“

Život je EKG, jer jedino tako, kroz uspone i padove, možemo da naučimo ko smo, gde idemo, šta želimo, jer pad je, u stvari, blagoslov da naučiš sve ono što nisi do sad, što smo možda gurali pod tepih i nismo želeli da budemo odgovorni za svoj život.

Istinu kreirate sami, u životu je sve uzrok i posledica, kako radiš danas, vraća ti se, samo ne znamo u kom vremenskom periodu, zato vam od srca preporučujem da sve što radite, radite iskreno, slobodno, puno ljubavi, tako pokazujete ko ste Vi.

Moj savet je da se prepustite Anđelima i Arhanđelima, jer njihov zadatak je da budu tu za vas, uvek i zauvek, to nemojte nikad da zaboravite, kao što Bog nije zaboravio da napravi nas kao najlepše remek-delo, nemamo pravo da kritikujemo sebe, jer smo zaista najlepša slika Univerzuma–Boga, svako za sebe.

Verujem da ste se u životu pitali zašto se meni baš ovo dešava, a ja ću vam reći da se sve dešava sa razlogom, treba da budemo zahvalni, ali iskreno zahvalni za sve što se dešava u životu. Posle kiše dođe sunce i na kraju tunela je uvek svetlost.

Da li imate vremena, a reći ću da je život Dar koji smo dobili samim tim što smo se rodili, da se osećate tužno, razočarano, nevoljeno, da živite bez slobode, da budete u pravu, umesto srećni i slobodni u svojoj istini, pitajte se. Postavljajte sebi pitanja, tako ćete upoznati sebe, kroz istraživanje svog unutrašnjeg bića, to je vaš hram.

Verujem da ćete kroz ova pitanja doći do nekih samospoznaja i da sam vas podstakla na razmišljanje, o istini, slobodi, sreći i ljubavi.

Bilo mi je zadovoljstvo da napišem svaki red ovog teksta, jer je ovo bio nalet inspiracije iz srca, želim vam da vašu istinu i slobodu negujete, da budete nošeni na krilima Anđela. Do nekog novog druženja i teksta, šaljem vam puno osmeha, ljubavi i slobode.

I ne zaboravite da je Sjaj ljubavi, uz naše mile Anđele, u Vama, to je nešto što vam niko ne može oduzeti, to ste Vi!

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

MOJA ISTINA I SLOBODA U LJUBAVI SA PRIRODOM

NADA