in

ZABAVA SVJETSKOG NIVOA U ROVINJU

PIŠE: MARTINA PINTARIĆ, 404
FOTOGRAFIJE: WEEKEND MEDIA FESTIVAL

FANTASTIČNIM NASTUPOM BELGIJSKOG DUA 2MANYDJS ZATVOREN 11. WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Jedanaesto izdanje Weekenda okupilo je više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata

Fantastičnim nastupom belgijskog dua 2manydjs sinoć je zatvoren 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regiji. Međunarodne zvijezde koje je obožavao i genijalni David Bowie na završnom partyju pod nazivom „Weekend Goes Global“ rasplesali su staru tvornicu duhana u Rovinju i posjetiteljima priuštili zabavu svjetskog nivoa.

„Siguran sam da ni ove godine Weekend nikoga nije ostavio ravnodušnim. U tri dana imali smo raznovrsne partyje, od legendarne Zdenke Kovačićek i Marka Tolje uz pratnju Jazz orkestra HRT-a, preko Bolesne braće pa sve do 2manydjs-a. Još jednom smo stvorili savršeni ambijent za druženje sudionika iz komunikacijske industrije iz cijele regije, a pripreme za sljedeći Weekend počinju već sutra“, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

11. Weekend Media Festival okupio je više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Posjetitelji su u šest dvorana sudjelovali na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

ONI I MI

KAKO ZAKUVAVATE SVOJ ŽIVOT?