in

VOLI SVOJ UNUTRAŠNJI KOMPAS

PIŠE: ISIDORA JOVANOVIĆ – sertifikovani napredni Theta Healing terapeut, osnivač i vlasnik WEEKEND RITUALS. U svom holističkom radu kombinujem rad na uverenjima kroz Theta Healing + čakre + astrologiju.

Moje buđenje je trajalo prilično dugo. Nekako sam naučena kroz odrastanje da čovek malo treba i da trpi. To je bilo jedno od prvih usvojenih uverenja koje sam osvestila. Moji roditelji su morali da se pomuče za stvari koje su ostvarivali, posebno tata.. a ostvario je puno toga. I ne mislim samo na materijalno, već na ono duševno, najskuplje. Dugo i naporno je radio za sve što je u životu ‘’dobio’’, pa otud i logično uverenje – Da bi nešto dobila, moraš i da se pomučiš. Sa jedne strane to, a sa druge mama koja baš iz tog razloga nije želela da brat i ja prolazimo istim putem. Dete kao dete, kači se na lakšu varijantu.

Lenjost ili hedonizam?

Već su mnogi od vas doživeli da svako dete naspram svog karaktera ‘’primi’’ vaspitanje roditelja na drugačiji način. Tako je bilo i sa mnom. Kako sam se zalepila na maminu filozofiju “Nemoj ti da se mučiš, doći će vreme za to”, dolazimo do mog prvog kamena spoticanja – prirodno velike potrebe mog karaktera za hedonizmom u kombinaciji sa nedisciplinom. Čitav svoj život koji pamtim sam provela u nedsiciplini i filozofiji da sam rođeni hedonista.

Kad shvatiš da lažeš sebe

Negativne emocije su poživ Duše da radiš na sebi.”

Međutim, istina je bila malo drugačija. Olako sam ubedila sebe da ja jednostavno samo volim da uživam u životu, hrani, lepim stvarima i da je to sasvim u redu. Da svako ko je disciplinovan ne razume šta znači živeti radost života. Sve dok se nisam razbolela. Bolest do koje se dolazi baš preterivanjem. Nakon nekoliko godina nezdravog tempa života – dolazim do same granice dijabetesa, policističnih jajnika i totalnog disbalansa hormona. Uz to i 15 kilograma viška. I ne, kao što ste mogli da pretpostavite, nisam se pokrenula odmah. Tačnije, tri godine mi je trebalo da konačno kažem sebi: „Pa, dobro bre, valjda je dosta.“ I sada se vraćamo na početnu priču o disciplini i koliko je ona važna. Uz disciplinu i jaku želju da pomognem sebi, počinjem da istražujem o alternativnim načinima lečenja. Počinjem da koristim aromaterapiju u cilju izlečenja na prirodan način i potpuno se zaljubljujem u efekte – 2019. dajem otkaz na tadašnjem poslu i otvaram malu manufakturu aromaterapijskih sprejeva za čakre WEEKEND RITUALS. U istom periodu počinjem dublje da učim astrologiju i zaljubljujem se u tu granu rada na sebi. Zatim Theta Healing dolazi kao šlag na tortu – to je bila jedina tehnika koja je ne samo pronašla uzrok mojih bolesti i svakog problema, već uspešno i jako brzo promenila sva uverenja koja su to stvorila. Završavam obuke za naprednog Theta Healing praktičara i počinjem da delim svoje znanje i pomažem ljudima kroz individualan terapeutski rad. Tako po prvi put u životu počinjem da volim, osećam i poštujem svoj unutrašnji kompas i mapu koju uspešno pratim.

Svakoga čeka idealan kompas Duše, a uz pravu pomoć ga je i lako pronaći.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

UMETNOST KOJA POKREĆE

AWAKENING 3