in

PREVENCIJA JE U FOKUSU

Prof. dr Ioanna Batsialou, jedna je od vodećih svetskih stručnjaka u oblasti estetske i regenerativne medicine u regionu. Vlasnica je i medicinski direktor IOANNA REGEN Klinike u Beogradu.

Prof. dr Ioanna Batsialou je okupila tim vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva – specijaliste kardiologije, endokrinologije, dermatologije, soft hirurgije i plastične hirurgije, genetičare, dijetoterapije, stručnjake kozmetologije i fizikalne medicine u cilju jedinstvenog i revolucionarnog pristupa brizi o zdravlju koje savremeno doba zahteva. Klinika nudi sveobuhvatne procedure najviših, svetskih standarda u medicinskoj praksi sa individualnim pristupom svakom pacijentu.

Prevencija bolesti uz usporavanje procesa biološkog starenja organizma je u fokus kao i terapije koje osiguravaju bolji kvalitet života i sprečavaju teška oboljenja.

VIZIJA

Kao vizionar, prof. dr Ioanna Batsialou je rano shvatila da se čoveku u medicini mora približiti holističkim i sveobuhvatnim pristupom. Nikada nije akcenat na samo jednoj grani medicine, već pacijent dolazi na kliniku sa detaljno urađenom krvnom slikom na osnovu koje se određuju dalje procedure.

REGENERACIJA TELA I ORGANA JE U FOKUSU

Kao preteča, dr Batsialou je uvela mezoterapiju u Srbiju, ali danas na Klinici u fokusu je regenerativna medicina koja omogućava predviđanja stanja organa ukoliko pacijent nastavi da živi na način kojim je živeo. Regeneracija unutrašnjih organa je individualna i često de dešava da su naši organi stariji od naših godina i zato im moramo pristupiti temeljno i odgovorno. Sa regenerativnom medicinom unutrašnji organi se mogu podmladiti za 5-10 godina, a takođe i koža do 15 godina.

Kod regenerativne medicine se primenjuju kombinovane terapije i tehnike kojima se podmlađuju organi. Na primer, ako imate 60 godina, regenerativnim tretmanima možete podmladiti svoju kožu za 20 godina. Neko ko ima 40 imaće kožu tridesetogodišnjaka. Kombinovani tretman je recimo laser za podmlađivanje i hemijski piling. U regenerativne tretmane spada i PRP tretman (metoda krvnom plazmom podmlađivanja matičnim ćelijama).

KOJE PROCEDURE SE PREPORUČUJU?

Zavisi od vremena kojim raspolažemo. Najbrži i najefikasniji je REFRESH program, koji se sastoji od primanja personalizovanog infuzionog, multivitaminskog koktela, personalizovanog tretmana kože lica, masaže. Cilj ovog programa je da u kratkom vremenskom roku, izuzetno brzo i efikasno, regeneriše i odmori vaš organizam, ali i da se osveži i podmladi lice i telo. Samo sat i po vremena je dovoljno da se resetujete i pripremite za leto.

Ako imamo više vremena, moja preporuka je REVIVE i REGENERATIV program u našoj klinici. Sve je individualno i zavisi od vremena pacijenta. Posvetite vreme sebi i svom zdravlju i lepoti.

Efikasni personalizovani programi koji se rade su: ReFresh, ReShape, ReGenerate, ReCover, ReHabilitation, ReLife, ReVive.

Čekamo vas u Rankeovoj 16, u srcu Vračara.
www.ioanna.rs
IG ioanna_regen_klinika

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

НОРМАЛНО СТАЊЕ – БЕЗ РИМЕ И ИНТЕРПУНКЦИЈЕ

КРПИЦЕ ОД ЧИСТОГ СНА