in

Lepota početka

PIŠE: ANIMA MUNDI

Idemo ka budućnosti, idemo ka jednostavnosti i lepoti prvog koraka koji je počeo, a da ni sami nismo svesni kada. Sve počinje kada se probudimo, kada osvestimo naše želje, stanja, ciljeve. Sve počinje kada mi to odlučimo.

Život je sada i ovde i dešava se VAMA. Volite ga, branite, unapređujte ga. ON je vaš, tako divan i čaroban kao što ste i vi, neponovljivi u postojanju. Živite život dostojan života. Pravite čaroliju od njega i ne zaboravite da ste vi glavna junakinja/junak. Jer život je film, a vi njegov režiser.

Tema ovog prvog broja elektronskog magazina Refresh your life, koji se baš sada rađa, kojeg vi listate stranicu po stranicu na virtuelan način, i otkrivate njegovu sadržinu je LEPOTA POČETKA. Magazin se rađa na dan mladog meseca, u februaru, početkom godine, u znaku vodolije. U punoj snazi da vas podrži, inspiriše, zainteresuje, motiviše na buduće korake ka ličnom rastu i razvoju, na putu ka sebi. Neka magazin bude vaš vodič u središte sebe. Na tom čudesnom putu u ovom broju vodiće vas neko rečju, neko slikom. Stranice su ispisane dušom, snagom i izrazitom voljom tima koji je obojio ovo februarsko izdanje.

Februar je simbol ljubavi, simbol mačaka, simbol nečije godišnjice braka, a meni je simbol početka.

Svi junaci u ovim pričama su istiniti i svaka sličnost sa stvarnim je namerna.

ŠTA MISLITE?

Energija koja pokreće sve(t)

PRATITE LI SVOJU ZVEZDU?