in

KOSMOS U SRCU

PIŠE: ANIMA MUNDI

Kosmos mi je namignuo, šeretski se osmehnuo. Pocrvenela sam na taj njegov flert. Ali mi je prijao. Prihvatila sam kompliment i krenula mu u susret. Svemir, kosmos, univerzum ili vasiona – sve su to sinonimi za jedno, za jedinstvo koje nosimo u srcu. Svemir smo MI i kosmos smo MI i univerzum smo MI i MI koračamo smelo u vasioni.

KO-SMO-s u SRCU?

Kosmos sam JA, ona koja je krenula sama ka sebi, da se približim svojoj jedinstvenosti, suštini, potencijalu. Kosmos = JA personal.

Tema ovog junskog broja leta gospodnjeg 2016. je „KOSMOS U SRCU“.

Tema nije ni malo laka, niti jednostavna. Autori sa različitih strana sveta pisali su ovaj broj na fransuckom, engleskom, italijanskom, nemačkom, srpskom, crnogorskom. Svako je ugradio svoj komos u ove inspirativne, duhovne stranice RYL e-magazina, ispisavši reči ljubavi, lepote, unutrašnjeg bogatstva, sopstvenog iskustva.

Kosmos je radostan, ako je vaša priroda razigrana i srećna, kosmos je tužan, ako ste apatični, letargični, depresivni. Učinite najbolje za sebe u sadašnjem vremenu, osvrnite se samo na prošlost, sačekajte spremni budućnost, koja je ustvari već sutrašnja sadašnjost.

Svoje tajne vešto skrivamo od drugih, ali znamo da nismo ništa drugo nego ona ista priroda koju smo udahnuli. Žena je majka – zemlja i materija koja večno porod rađa, a muškarac je otac – nebo i vibracija koja oplođuje sve u ovoj Vaseljeni. Zato se od njega ne očekuje samo nežnost, jer i u Kosmosu nije ona ta koja vlada, već harmonija koja je nastala iz Haosa. Nju je bezuslovna ljubav stvorila, i ona je ta koja u nama obitava, samo je treba pronaći i zauvek prepoznatljivu u sebi zadržati. Kosmička matrica i božanska volja za sve nas nosi informaciju o našem dualnom postanku i životnom putu, tako da u igri sa brojčanim vrednostima Vinčanske kabale znam da mi je u imenu Svemir, a u prezimenu Polje svesti. Muški nebeski princip ugrađen je u moje biće, da bih kroz njegovu snagu osvestila svoju žensku nežnost. Veliki zadatak je ispred mene. Veliki izazov dat mi je kroz ime i prezime.

Osvestiti, osnažiti, osvežiti, podržati, sve ono što je u nama i našem biću. Vaš muški i ženski princip stanuju u vama, u vašem, srcu.

Neka traganje za srećnim srcem bude prioritet ovog meseca. Dozvolite kosmosu da proradi u vama i pokrene najlepše zvuke i pokrete. Prepustite se istraživanju i eksperimantisanju. Nikada ne znate koji će vas mlečni put gde odvesti. Počastite svoj kosmos najlepšim doživljajima, bojama, iskustvima, zadovoljstvima. Počastite svoje autentično JA. Lezite na ćebence na svojoj terasi, ili na travu u svom dvorištu i posmatrajte zvezde. Izaberite vašu zvezdu vodilju i pratite je.

I kako bi rekao Crnjasnki „… beskrajan plavi krug i u njemu zvezda“. Izaberite vaše parče neba i zasijajte što jače.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

NADA

DIVINA FEMINA