in

Izašao je oktobarski broj e-magazina RYL

E(GO)

Jesen je i pun mesec. Puno srce i čarobni dani. Dragi naši čitaoci novi broj RYL magazina je na vašim virtuelnim kioscima. Miris e-novina? Da, postoji

Tema meseca oktobra je E(go) – Oslobodi se EGA i kreni na pravim svojim osnovama dalje.

„Centralne funkcije Ega su Ego identitet, autonomija Ega, konstruktivna agresija, telesni Ego i sposobnost življenja u grupi. Sintetiše iz preživljenih događaja iskustvo, kao veoma važnu sposobnost življenja!“ navodi Anđelka Kolarević u svom objašnjenju šta je to EGO.

„Sada, volim da kažem da sam ostavila svoj prošli život i lepršavim koracima ušetala u moj život. Život koji mi je bio oduvek namenjen. Posle prvog šoka i razgovora sa svojim egom, shvatila sam koliko sam im bila zahvalna. Shvatila sam da ništa ne posedujemo, ni posao, ni status koji on donosi, niti pripadnost tom kolektivu, već samo sebe samog.“ ističe Nađa Hadžistević u svojoj ličnoj ispovesti.

„Tamo gde postoji Ja, uvek se javljaju problemi. Kada Ja sija bez poistovećivanja, to jeste prirodni um. Kada se ono poistoveti sa telom, koje je uslovljeno umom i osećanjem da smo mi autori dejstva, onda Ja postaje ego, uzrokom naših patnji„  navodi Jovan Radivojević.

Uživaćete u ovom izdanju magazina. Pitajte se, dajte sebi odgovor i budite u miru sa sobom.

Neka se zakotrlja pun mesec i ovaj broj.

Vaša Anima Mundi

NOVI BROJ PRELISTAJTE KLIKOM NA NASLOVNU STRANU:

ŠTA MISLITE?

LJUBAV

E(GO)