in

Izašao je februarski broj e-magazina Refresh Your Life

Dragi naši čitaoci,

tri godine smo sa vama. Tri godine iz broja u broj, iz teme u temu, od stranice do stranice pišemo e-magazin Refresh Your Life.

Oko 600 autora za ove tri godine dalo je svoj doprinos da budemo vodeći online magazine u regionu. Zahvalna svim saradnicima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Italije, Nemačke… koji su dali svoj pečat i ideje kroz RYL.

Trudili smo se da saznamo nešto novo na polju psihologije, life couchinga, umetnosti, mode, ishrane. Dali smo sve od sebe da vizuelno budemo još bolji, da budemo još čitaniji na raznim jezicima sveta, jer ovo je magazin koji ne poznaje granice niti jezičke barijere. Želeli smo da vas inspirišemo i motivišemo da ste VI potencijal koji treba da izađe u prvi plan i tako nevidiljivima dali snagu da postanu vidiljivi. Mi smo vetar u leđa. Prvo dunemo u sopstvena leđa pa u vaša jer kroz iskustvo vidimo da je sve moguće.

U ovom izdanju izdvajamo „NajČitanije“ članke koje su čitaoci obožavli. Ima ih puno ali mi smo izvojili samo par na 180 stranica. Hvala Siniši Račiću na ideji da objavim The Best of  priče i hvala vama što ste uz nas.

Uživajmo zajedno u pričama koje smo objavljivali od februrara 2015. do januara 2018. godine.

Život je tako magičan!

Vaša Anima Mundi

NOVI BROJ PROČITAJTE KLIKOM NA SLIKU:

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

CUBA – omaterijalizovano sećаnje i podsećanje –

BITI AUTENTIČAN