in ,

AURA BEAUTY LOUNGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Postanite najlepša verzija sebe

Aura, kompanija koja godinama brine o potrebama i izgledu žene, proširila je svoje polje delatnosti kako bi se još više približila svojim potrošačima. Uz širok asortiman koji nudimo, sada otvaramo vrata damama koje žele bolje da se upoznaju sa našim proizvodima.

U prijatnom ambijentu Aura Beauty Lounge-a  pronaći ćete prostor namenjen svim damama koje žele da unaprede svoje znanje o makeup-u i tehnikama nanošenja proizvoda. Na raspolaganju vam je celokupan Aurin asortiman, kao i stručna pomoć naših beauty konsultanata, koji su tu da izađu u susret svim vašim potrebama i željama. Veoma nam je važno da naglasimo da naši beauty konsultanti poseduju veliko iskustvo u industriji lepote i znanje o svakom proizvodu koji ćete koristiti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uz našu  nesebičnu pomoć, naučićete sve trikove profesionalnih šminkera koje ćete, uz adekvatan odabir proizvoda, koristiti da biste postigli najlepšu verziju sebe. Cilj Aura Beauty Lounge-a jeste da  naši klijenti steknu znanje koje će im omogućiti da se šminkaju poput pravih profesionalaca, a ukoliko postoji želja za profesionalnim šminkanjem, postoji i ta mogućnost.

Kada poželite da iznenadite sebi dragu osobu, idelan poklon možete pronaći u vidu naših poklon vaučera, koje možete iskoristiti isključivo u našem prostoru.

Aura Beauty Lounge nudi vam priliku za učenje, ulepšavanje ili kupovinu omiljenih Aura proizvoda

Aura Beauty Lounge, ul. Dubljanska 31 

Radno vreme: 

Ponedeljak – petak: 12-20 časova

Subota: 9-13 časova

Zakažite vaš termin: 0648236997

Dobro došli!

Maja Radaković Stanišić

Lead Make Up Trainer

Aura Beauty Lounge

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

“SNIPPETS OF SERBIA”

STORIES TOLD WITH SAND