in

NAJČITANIJI

PIŠE: ANIMA MUNDI
FOTO: ALEKSANDRA POPOVIĆ

Sedim u čudesnom Amsterdamu, u gradu koji živi budućnost, cigle, crveno, minimalizam, muze­je, lepotu, oblake, kišu, snagu, prostituciju, knjige, kulturu, civilizaciju, aristokratiju, kanale, bicikle, prozore, mostiće, neposrednost ljudi i radost. Marihuanu, hašiš, sex, ljubav, SLOBODU iznad svega. Slobodu u sistemu. Slobodu u svojoj sadašnjosti i budućnosti.

72 nacije našle su svoje Sunce upravo ovde gde su Van Gog, Rembrant, Ana Frank pokrenuli bu­dućnost.

Završavam i zatvaram februarsko izdanje Refresh Your Life e-magazina snagom i energijom Am­sterdama. Tema ovog rođendanskog izdanja magazina nosi naziv:

„NAJČITANIJI“

Koji su to članci i intervjui bili najčitaniji za poslednje tri godine? Objedinili smo ih sve u ovom ro­đendanskom broju. Jer iza nas je tri godine modernog štiva koje pišemo zajedno. Re-startovali smo živote i inspirisali mnoge da krenu na put promene i jačanja sopstvenog potencijala, sa snaž­nom verom u sebe da je sve moguće.

Život se re-startuje lako – igrom, idejom, snagom, hrabrošću. Re-start, Re-programiranje, Re-volu­cija, Re-ljubav, Re-život je zajednički lajt-motiv svih naših autora i junaka. Imenitelj RYL magazina.

Bili smo hrabri da pokrenemo elektronski magazin 05. 02. 2015. godine i da ispunimo virtuelno bele stranice sadržajem, da pokrenemo region idejom o RYL lifestyle i mindstyle magazinu. Hvala vam što nam verujete, što ste deo istorijske priče, što ste aktivni, kreativni, snažni, inspirisani, što nas volite i uzvraćate ljubavlju istu onu ljubav i snagu koju širimo.

RYL ima sjajne i autentične tekstove iz duše pisane, ima autore, ima fotografe, ima svemirsku ekipu budućnosti koja upravo živi future tense.

U februarskom broju magazine, dok se mačke pare, vodi ljubav po planeti, putuje se kosmosom, vulkani reaguju, mi vam poklanjamo „NajČitanije“.

RYL je moj vulkana <3 Vi pronađite vaš! A kako ćete znati koji je? Tako što ćete osetiti blagost u pogledu, smirenost u duši, balans u telu i strast u svemiru. Verujte mi na reč.

Srećan nam 3. rođendan i neka nas bude još više na istoj ideji. Svojom slobodom osvetljavajte svet i budite ljubav beskrajna, šta god vam to značilo. Sanjajte nemoguće, realizujte nestvarno, želite čudesno i film se dešava. Napišite scenario sopstvenog života i vidimo se na filmu.

Hvala do Sunca!

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

VERA

THE EFFECT OF PERSONAL GOALS ON THE PROJECT OBJECTIVES