in

IZAŠAO JE FEBRUARSKI BROJ E-MAGAZINA RYL

Tačno pre 2 godine objavili smo prvi broj e-magazina Refresh Your Life i danas na njegov rođendan objavljujemo jubilarni broj 25.

Iza nas je oko 3.500 ispisanih stranica savremenog štiva, a ispred nas neslućene mogućnosti da vam predstavimo i produbimo znanja iz oblasti ličnog razvoja, spiritualnosti i savremenih dešavanja na kulturnoj sceni Balkana i sveta.

Tema februarskih stranica RYL-a nosi naziv „MOĆ LJUBAVI“. Ljubav je najsnažnija pokretačka sila SVEMIRA. O ljubavi se pisalo i pisaće se. O ljubavi se promišljalo, zaključivalo, snimali su se filmovi, pisale pesme…

Ali za mene je vrhunac ljubavi kada sam shvatila da i King Kong (iz istoimenog filma iz 1934. godine) voli i zaljubljuje se u fatalnu plavušu Ann. To je vrh fantazije, snage, kosmosa i King Konga. Ljubav se budi u svima nama. Bili mi King Kongovi, žene mačke ili ratnici svetlosti.

Uživajte u snazi koju nosite, uživajte u RYL tekstovima i sjajnim fotografijama. Sve što  tražite, traži vas. Kada se spojite, javite nam, jer spojila vas je ljubav koja je ovih dana snažno u vazduhu.

Živele mačke i mačori!

Vaša Anima Mundi

NOVI BROJ PRELISTAJTE KLIKOM NA NASLOVNU STRANU:

Untitled-1

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

DRUGI FUNK KONGRES by LOUD MINORITY BELGRADE

MOĆ LJUBAVI