in

BUDI LJUBAV!

PIŠE: ANIMA MUNDI

Prošlo je tačno godinu dana od objavljivanja 1. virtuelnog broja e-magazina Refresh your life. Tema 05.02.2015. godine bila je „Lepota početka“. Kažu, prema istočnom horoskopu, da se početak nove godine računa od februara meseca – nisam to znala, vodila sam se intuicijom, a ona je uvek nepogrešiva. Počelo je baš kada je trebalo da se ostvari. Ponosna sam na svih 11 brojeva koji su iza nas. Na preko 1000 ispisanih virtuelnih stranica i preko 150 saradnika, koji su svoja (sa)znanja, istine, spoznaje podelili sa nama i 100.000 čitalaca. Zahvalna sam iskreno svima na poverenju koji su imali u tim RYL-a. Ovo što radimo i prenosimo je čista ljubav u najlepšem obliku.

Tema februarskog izdanja Refresh your life/RYL e-magazina zove vas na ljubav.

„BUDI LJUBAV“

Budite ljubav i živite je!

Ja sam moderni nomad, kome je lako spakovati kofere i uputiti se gde god i kad god. U svakom kutku na planeti imam prijatelje kojima se radujem, koji mi se raduju. Volim ljude i njihovu lepotu duše. U meni su pomešane kulture sveta i bez greške mogu da kažem kada neko MIRIŠE NA SVET. Stavio je taj miris sveta koji se lako ne gubi.

Volim lepotu, stil, originalnost i neposrednost u svakom obliku i formi. Jer sam umetnica u formi pravnice, pravnica u formi umetnice. U meni su pomešane suprotnosti koje čine moj život bogatijim, veselijim, lepšim, a nekada i komplikovanijim. Od svakog susreta pravim KARNEVAL, od najobičnije večere GOZBU i od poljupca VATROMET. Susreti me dižu u NEBESA, dobrota mi zarobi SRCE.

Svaka moja akcija, misao ili emocija, imaju tendenciju nešto da pokrenu, one su uzrok, a posledica je moj sin Damjan, RYL e-magazin, radio emisija SCENA, veliki broj iskrenih prijatelja, italijanski, engleski i nemački… Posledice su sve ovo danas, proistekle iz prošlih događaja i pređašnjih akcija, misli i energija… Sve nosite u sebi i vi ste sve, ali ako dozvolite da LJUBAV oblikuje vašu suštinu, podarićete najbolji deo sebe SEBI I SVETU. Budite ljubav, budite ono što pripada vama i unutrašnjoj lepoti koju nosite i obasjavajte SVE(T)!

Autori sveta ovog našeg zajedničkog nastavka iznedrili su ono najvrednije iz sebe. Kroz svoje tekstove, pokazali su nam put ljubavi prema samom sebi i njenu vrednost, put ljubavi prema partneru, put univerzalne ljubavi.

Budite slobodni da vaša ljubav privuče i probudi ljubav. Imali ičega lepšeg od toga?

„Blagosloven neka je svako ko u nama probudi ljubav. Onaj ko to učini, učinio je najviše. Svako nas može naterati da se rasrdimo, ali tek retki nas svojim postojanjem, ili postupcima, nateraju da zavolimo sebe, druge ljude, sve što postoji. Zbog takvih bića zaboravimo želje i naučimo lekciju zahvalnosti. Nije naše ono što držimo čvrsto već ono što nas pušta na slobodu.“ Brankica Damjanović

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

LJUBAV

About Love